De Verkopersgids:
Alles wat je moet weten om je huissuccesvol te verkopen

Ontdek de complete gids voor het verkopen van je huis. Van het voorbereiden van de verkoop tot het ondertekenen van de verkoopovereenkomst, in meer dan 40 pagina's onthullen we al onze geheimen.

De gids hielp me om de verschillende fasen van de verkoop van een huis te begrijpen en hoe ik me daar het beste op kon voorbereiden.

Nicolas
Eigenaar

Alles wat je nodig hebt om je huis zelf te verkopen.

Zelf verkopen of via een agentschap?

Moet ik mijn woning zelf verkopen of een makelaar inschakelen om mijn kansen op succes te maximaliseren? Lees meer over de risico's en voordelen van elke optie, zodat je de beslissing kunt nemen die het beste bij je past.

De verkoop voorbereiden

Hoe schat je de waarde van je woning in? Hoe schrijf je een overtuigende advertentie? Welke documenten zijn essentieel voor de verkoop van je woning?

Verkoopproces

Hoe je met succes je woning kunt bezoeken, de ontvangen aanbiedingen kunt beheren en de volgende stappen na de aanbieding kunt zetten.

Financiële aspecten

Ontdek de financiële kant van het verkopen van onroerend goed: op welke kosten moet je letten? Gratis schattingen, makelaarskosten, online portaaltarieven, energieprestatiecertificaten, bodemattesten, nalevingskosten en vermogenswinstbelasting.