Onze belofte:
eersteklas service tegen een eerlijke prijs

Onze missie is om een broodnodig alternatief te bieden voor de vastgoedmarkt: een kwaliteitsservice, op maat van verkopers, tegen een eerlijke prijs en gedigitaliseerd.

Het BrickSquare-team in enkele cijfers

Ervaring

25+ jaar

Opgericht

2023

Onze geschiedenis

Toen de oprichters van BrickSquare, François Devillez en Rodolphe De Blieck, het bedrijf in 2023 oprichtten, werden ze getroffen door het feit dat veel Belgen de verkoop of aankoop van een woning als een teleurstellende ervaring beschouwden.

Ze zagen een markt die transparantie en kwaliteit ontbeerde, waar toeval vaak de doorslag gaf bij de verkoop van een woning, ten koste van de klantervaring. Veel klanten zijn teleurgesteld door hoge vastgoedcommissies die vandaag de dag niet meer gerechtvaardigd zijn. Verkopers zijn ook gefrustreerd omdat ze niet kunnen deelnemen aan bezichtigingen en geen controle hebben over hun verkoop.

Ze besloten hier verandering in te brengen door het traditionele makelaarsmodel te herzien. Hun visie was om digitale ondersteuning van hoge kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs. Deze overtuiging is nog steeds de drijfveer achter alles wat ze vandaag de dag doen: een uitstekende vastgoedservice bieden. Maak kennis met BrickSquare.

Onze waarden

Innovatie

BrickSquare onderscheidt zich door zijn innovatieve benadering van de vastgoedsector en biedt digitale oplossingen voor een verbeterde klantervaring.

Transparantie

BrickSquare hecht veel waarde aan prijstransparantie. We streven ernaar om verkoop op basis van commissie te elimineren door vaste prijzen te bieden zonder verborgen kosten.

Toegankelijkheid

BrickSquare wil het proces van het kopen, verkopen of verhuren van onroerend goed toegankelijker maken. Wij bieden online diensten aan waarmee klanten toegang krijgen tot informatie en hun vastgoedtransacties eenvoudig en efficiënt kunnen beheren, tegen gematigde kosten dankzij vaste pakketten.

Service

BrickSquare stelt klanttevredenheid centraal bij alles wat we doen. Wij zetten ons in om een uitstekende service te bieden, snel en efficiënt aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hen gedurende het hele vastgoedproces te begeleiden met hoogwaardige, persoonlijke ondersteuning.

Ons team

Rodolphe De Blieck

Medeoprichter

Rodolphe begon zijn carrière in commercieel vastgoed en werkte als analist voor Winick Realty en Naftali Group in New York en in het Capital Markets-team van CBRE in Luxemburg. Daarna trad hij in dienst bij de Cohabs Group als Country Head voor Luxemburg.

Hij is co-founder van BrickSquare en verantwoordelijk voor de activiteiten in België en Luxemburg. Rodolphe is afgestudeerd aan de Université Libre de Bruxelles, Duke University en Columbia University.

E-mail
rodolphe@bricksquare.be

Francois Devillez

Medeoprichter

Francois begon zijn carrière in 2016 als fiscaal jurist aan de balie van Brussel. Vanaf 2019 werkt Francois vanuit Londen als technologieconsultant voor startups die actief zijn in de financiële sector. Daarna ging hij aan de slag bij Beacon Technology als lead product manager.

Hij is co-founder van BrickSquare en verantwoordelijk voor de activiteiten in België en Luxemburg. Francois is afgestudeerd aan de Vlerick Business School, de Université Libre de Bruxelles en de Solvay Brussels School.

E-mail
francois@bricksquare.be

Harry Chkolar

Partner

Harry heeft meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector. Nadat hij zijn carrière was begonnen in de bouw in Duitsland en Zwitserland, trad hij in dienst bij Cushman & Wakefield als investeringsanalist en expert. Daarna ging hij aan de slag bij enkele grote namen in vastgoedontwikkeling, waar hij bijna 8 jaar werkte voor Immobel en 4 jaar als projectdirecteur voor Atenor. In 2020 werd hij hoofd van de afdeling Capital Markets & Development Advisory bij CBRE in Luxemburg.

Hij is partner bij BrickSquare in Luxemburg. Harry heeft een diploma civiele bouwkunde van de Université Libre de Bruxelles (École Polytechnique), waar hij zich specialiseerde in civiele techniek en stedenbouw.

E-mail
harry@bricksquare.lu