(4,9/5 klanttevredenheid)

Uw makelaar voor

Braine l'Alleud

Jouw lokale makelaar die je tijd en geld bespaart. De verkoop van je woning voor een vaste prijs vanaf €3.500

2 tot 3 keer goedkoper dan een traditioneel bureau
Je huis verkopen vanaf €3.500
België's nummer 1 online agentschap
Een plaatselijke expert tot uw dienst
Braine l'Alleud

De beste keuze voor de verkoop van je woning

Vaste prijs

Betaal de werkelijke kosten van de verkoop van je woning.
De marges van onze makelaars worden tot een minimum beperkt, waardoor je gemiddeld €7.500 kunt besparen op de verkoop van je woning.

Excellence

Wij zijn geen goedkoop makelaarskantoor. We sluiten geen compromissen als het gaat om de kwaliteit van onze diensten, die kunnen wedijveren met die van topklasse makelaars.

Transparantie

We maken een einde aan onevenredige verkoopcommissies. We hanteren een beleid van transparantie en één tarief, ongeacht de waarde van je woning.

Toegankelijkheid

Profiteer van toegang tot ons online platform, zodat je de voortgang van de verschillende fasen in de verkoop van je woning in realtime kunt raadplegen.

We maken een einde aan buitenproportionele vastgoedcommissies .

We introduceren vaste, eerlijke en transparante prijzen vanaf €3.500.

Ongeacht de waarde van je woning.

Dit is hoeveel je bespaart

Verkoopprijs van je woning

200 000

Je bespaart

3 050

Volgens Le Soir zal de gemiddelde commissie voor een traditioneel agentschap in 2023 tussen 3% en 4% liggen.

De beste makelaar in

Braine l'Alleud

die je tijd en geld besparen

Braine l'Alleud

Over ons

Braine-l'Alleud heeft huizenkopers veel te bieden. Ideaal gelegen dicht bij Brussel, combineert het de charme van een historische stad met gemakkelijke toegang tot de Belgische hoofdstad. De gemeente staat bekend om haar culturele erfgoed, waaronder het beroemde slagveld van Waterloo, dat geschiedenisliefhebbers aantrekt.

Braine-l'Alleud heeft uitstekende scholen, vrijetijdsvoorzieningen en parken, zoals het Parc de la Dodaine, die allemaal bijdragen aan een evenwichtige kwaliteit van leven. Weg- en spoorverbindingen maken het gemakkelijk bereikbaar, terwijl de vriendelijke sfeer behouden blijft. Kortom, Braine-l'Alleud biedt het beste van twee werelden: een rustig leven in een historische omgeving en toch dichtbij alle voordelen van de stad.

Onze klanten zeggen het het beste

We hadden een geweldige ervaring met Rodolphe en François: ze bieden een kwaliteitsservice, zijn toegankelijk, reageren snel en kwamen hun deadlines ruimschoots na.

Coline

Meer dan positieve ervaring met BrickSquare die de verhuur van onze woning van A tot Z verzorgde en nog veel meer! Totaal democratische prijzen en TOP service. Ik zal opnieuw gebruik maken van hun diensten zodra ik ze nodig heb; ze besparen enorm veel tijd en energie!

Sarah

In onze ervaring de beste immo in Brussel. Ze zijn betrouwbaar, professioneel en zeer behulpzaam.

Ana

Zeer professioneel en zeer responsief! Super bureau!

Maxime

Uw meest gestelde vragen

Wat is het verschil tussen BrickSquare en een traditioneel makelaarskantoor?

Wij bieden diensten aan die vergelijkbaar zijn met die van een traditioneel makelaarskantoor, zoals schatting en advies om je te helpen bij het verkopen en verhuren van je woning, maar dan digitaal en voor een vast bedrag.

Het is onze missie om een alternatief te bieden dat hard nodig is in de vastgoedmarkt: een kwaliteitsservice, op maat van verkopers, tegen een eerlijke prijs en gedigitaliseerd.

Hoeveel rekent BrickSquare?

Voor de verkoop hebben we twee pakketten: het Silver pakket is €3.500, en het Gold pakket is €5.900. Met het Gold-pakket regelen we de bezoeken voor je, terwijl je met het Silver-pakket de bezoeken zelf moet doen.

Zijn er nog andere kosten?

Alles is bij de prijs inbegrepen, dus je komt niet voor verrassingen te staan.
Alleen bezoeken zijn optioneel en inclusief professionele fotografie.

Regelt Bricksquare bezoeken?

Omdat u uw woning beter kent dan wie dan ook, is de eenvoudigste en meest effectieve oplossing om de bezoeken zelf uit te voeren of toe te vertrouwen aan iemand in uw omgeving. Als u echter niet beschikbaar bent, kan BrickSquare de bezoeken uitvoeren (alleen in bepaalde regio's) tegen een zeer concurrerend tarief.

Moet ik makelaarskosten betalen als ik mijn woning niet via Bricksquare verkoop?

Nee, we worden alleen betaald als de verkoop succesvol is en je via ons een koper vindt. Voor diensten zoals EPB moet echter wel worden betaald.

Ontvang een gratis waardebepaling van je woning op
op basis van meer dan 200 criteria

We bellen je binnen 24 uur terug om de plannen voor je woning te bespreken en bieden je een gratis waardebepaling van je woning aan.

Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Het lijkt erop dat je je gegevens niet correct hebt ingevuld. Probeer het opnieuw.